Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Аксесоари за вашият автомобил от Top Seller

11.Apr.2018 | by: Цветан Петров

Какви аксесоари за вашият автомобил ще намерите в Top Seller?

В раздел аксесоари за автомобила в сайта на Топ Селър ще намерите интересни иновативни решения, с които да улесните шофирането, както и някои аксесоари, които са за поддръжката и експлоатацията на вашият автомобил!

Това  аксесоарът за автомобила, който е новост за нашата страна видеорегистратор за кола – Podofo Car DVR – G30 Full HD. Основното предназначение на видеорегистратора е да записва случващото се пред автомобила ви и около него, дори и през нощта когато автомобилът е в покой! Нужно е да се остави в режим на готовност. Видеорегистратора има стойка за закрепване към стъклото, автономна батерия с възможност за захранване и от акомулатора, сензор за движение, който включва функция запис и автомаричен стоп. Събраните видеозаписи могат да ви послужат пред застрахователи, органи на реда или просто да знаете какво става около автомобила ви във ваше отсъствие!

Горивоспестител – за запалка, той е аксесоарът за автомобил, който стабилизирайки използваното електричеството по всяко време на всички системи на вашата кола работещи с електричество, от мултимедийни устройства до електронна система на двигателя! Горивоспестителят – стабилизира ел енергията, особено в по-старите атомобили, които са и с остаряла ел инсталация и ел системи и избягвайки ненужните пикове и падове. С този аксесоар за автомобил осигурявате оптимален режим на подавания към двигателя ток! Има смисъл да използвате горивоспестителя, тъй като това Ви спестява до 10 % от общите разходи за гориво и ел консумативи( крушки акомулатор и всякаква други електроника, която се скапва от неподходящо ел захранване)! Лесен за монтаж, просто го включете към запалката на колата и аксесоарът започва да функционира!

Запознайте се с подложката против плъзгане необходим аксесоар за всеки автомобил! Подложката приляга лесно на повърхността на таблото и позволява да поставяте редица предмети като, телефон, химикал, слънчеви очила и други, благодарение на лепящата се текстура на подложката против плъзгане. Аксесоарът е силиконов с лепящо се покритие без магнит и лепило не оставя никакви следи , както там където е залепена подложката, така и върху залепените на нея предмети. Телефонът ви и всякакви дребни предмети който ползвате в колата си ще са там където ги поставите дори и след преминаване по неравни участъци от пътя!

А за Сезонът за голямото семейно пътуване нашето предложение е:
пътнически сак за обувки Shoes Bag в които могат да се пранасят до 6 чифта обувки;
бутилка с карбонов филтър Н2О за да може да пиете винаги пречистена вода където и да сте;

Как да пазарувате аксесоари за автомобила от сайта на Топ Селър винаги изгодно?

TopSeller е онлайн магазин и предлага едни от най-продаваните по този начин стоки в България. Екипът се старае да подбира качествени продукти от добри световни доставчици на стоки за електронна търговия и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарнат за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Продуктите, които са със сезонен хратрактер се представят на клиентите поне месец преди настъпване на сезона. Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилагията да се възползват от някои допълнителни бонуси :

За да сте винаги в крак с тенденциит на световната онлайн търговия се регистрирайте на страницата на електронен магазин Top Seller. Без да сме досадни с нашият бюлитин переодично ще ви осведомяваме за новостите излизащи на сайта ни и кога ще имаме предстояща доставка. Така вие може да направите вашата заявка предварително, като ще сте сред първите притежатели на новите стоки и то на цена( по ниска) , която не може да получите при заявка с незабавна доставка!.


TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD