Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Бутилка за вода със сменяем Филтър – предимства!

04.Sep.2018 | by: Цветан Петров

Защо да иползвате Бутилка за вода със сменяем Филтър?

Имайки Бутилки с Карбонов сменчем Филтър Only H2O вие и семейството ви ще се наслаждавате на пречистена и по-здравословна вода, независимо от това къде се намирате!

Спестявате на Природата поне  300 бутилки  бутилирана вода в бутилка 0.5 l използвани от човек за няколко месеца, които трябва да бъдат преработени или както се случва най-често, захвърлени небрежно някъде околу нас!

Напълнете вашата бутилка с филтър от чешмата или извора с вода, завинтете комбинираният филтар/струйник. За да пиете издърпайте струиника и стиснете леко. Така водата ще преминава през  филтъра и ще тече на струя дезинфекцирана и дехлорирана.

Човек трябва да пие вода през целият ден за да подържа нормални жизнени функции на тялото, а за подрастващите с редовното пиене на вода не трябва да се прави компромис!

Живота на тази Бутилка с един филър може да се исползва до няколко месеца (300 изпити бутилки). След достигане на количеството 150 – 160 литра изпита вода, за различните възрасти и индивиди то ще е за различно време, филтърът за бутилка трябва да бъде подменен!

Бутилката със сменяем филтър се предлага със светло син филтър поставена в картонена светлосиня кутиа с реклама на продукта!

Защо да предпочетете електронния магазин Топ Селър?

TopSeller.bg е интернет магазин с едни от най-продаваните онлайн стоки в България. Екипът на Топ Селър подбира качествени продукти от добри световни доставчици и ви ги предоставя на пазарни цени!

Top Seller е гаранат за съотношение между качество, практичнос и конкурентна цена предоставено чрез обслужване на нужното ниво!

Благодарение на ергономичния и дизайн на бутилката със сменяем филтър Only H2O , вие или детето ви ще може да я носите удобно в ръка, да я поставите на мястото за бутилки в колата, велосипеда или раницата си.

Предложението от Top Seller за вас сега е:

– бутилка със сменяем Филтър Only H2O;

В разделите АКСЕСОАРИ ЗА АВТОМОБИЛ, ЗА ДОМА, СПОРТ И СВОБОДНО ВРЕМЕ, ЗА ВАС ДАМИ на нашият електронен магазин ще намерите и други стоки, които могат да представляват интерес за вас:

– смарт Часовник BT110 с с възможност за разговор;
– електронни Кухненски Везни – 5кг;
– масаж и Почистване на Крака – Stone+;

Благодарим ви, че избрахте TopSeller тук ще намерите и още неща за вас и вашето дете, който могат да ви заинтересуват!

Най посещавани разделите:
– за жената – иновативни уреди и аксесоари;
– за децата – нестандартни аксесоари;

Как да получите  от сайта на Топ Селър вашата бутилка с филтър?

Вие получавате вашата стока чрез куриер с право на праглед и проба. Ползвате куриерската услуга наложен платеж до офис/адрес за 24 часа до населени места с офис( без такъва по график на куриера)

Ние имаме даговор с ЕКОНТ доставка до офис – 4.44лв, а до адрес – 6лв при тегло на пратката под – 1кг!

За нас всяко посещение на сайта ни TopSeller.bg. е гарант че вървим в правилната посока, а на регистриралите се благодарим за подкрепата!


TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD