Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Бутилка за вода със сменяем филтър.

30.Aug.2018 | by: Цветан Петров

 

Имайки бутилка със сменяем филтър вие и вашите деца може да пиете до насита пречистена вода, като само трябва да долеете вода от чешмата  или  планинският поток без да се претеснявате за качеството и, а за това ще се погрижи сменяемият филтър на бутилката!

Защо Бутилка с Филтър за децата ви?

За да сте сигурни, че вашето дете пие пречистена и по-здравословна вода от бутилка Only H2О, в детска градина, на училипе или на някакво  занимание, спорт, танци където и да е просто трябва да долее бутилката от чешмата с вода при нужда и да пие толкова колкото желае!

Сменяемият  филтър (това е активен въглен), когато подменяте водата в бутилката не съкращавате живота на филтъра, за да пиете стискате бутилката водата минава през филтъра и излиза през чучурчето!

Производителите гарантират че филтърът пречиства до 300 изпити бутилки, от механични замърсители, намалява до минимум остатъчният хлор, който се използва за дезинфектант на водопреносната мрежа!

Колко вода на ден е необходима на рязличните възрасти, за деца от 4-8 г около 1л.. на ден, при 9-13 г. около 1.5л на ден, за по-големите към 2 – 2.5л. на ден!

Разбира се човек трябва да пие вода през целият ден за да подържа нормални жизнени функции на тялото, а за подрастващите с редовното пиене на вода не трябва да се прави компромис !

След достигане на количеството 150 – 160 литра изпита вода, както виждате от данните по – горе за различните възрасти и индивиди то ще е за различно време, филтърът за бутилка трябва да бъде подменен!

Бутилката с филтър Only H2О се предлага със светло син филтър поставена в картонена светлосиня кутиа с реклама на продукта!

Как да поръчаме Бутилка с Филтър?

За да я имате тази Бутилка със сменчем  Филтър, от която да пиете вие или децата ви винаги пречистена вода където и да сте трябва да посетите разделите спорт и свободно време или подаръци на сайта ни тук и да поръчате.

– поръчайте директно бутилка с филтър тук;

Благодарим ви, че избрахте TopSeller тук ще намерите още неща за вас и вашето дете който могат да ви заинтересуват!

Най посещавани разделите :
– за жената – иновативни уреди и аксесоари тук;
– за  децата – нестандартни аксесоари тук;

Защо да пазарувате  от сайта на Топ Селър?

TopSeller е онлайн магазин и предлага едни от най-продаваните по този начин стоки в България. Екипът ни се старае да подбира качествени продукти от добри световни производители и доставчици на стоки за електронна търговия и да ви ги предоставя на атрактивни съобразени с пазара цени при това в съотношение качество, практичнос и ниво на обслужване!

Стоката е с фабрична опаковка гарантираща нейната цялост и функционалност до момента на предаването и!

Ползвате куриерската услуга наложен платеж с  право на праглед и проба до офис/адрес за 24 часа до населени места с офис (без такъва по график на куриера)

Ние имаме даговор с ЕКОНТ доставка до офис – 4.44лв, а до адрес – 6лв при тегло на пратката под – 1кг!

За нас всяко посещение на сайта ни TopSeller.bg. е гарант че вървим в правилната посока, а на регистриралите се благодарим за подкрепата!


TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD