Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Бутилка за Вода с Филтър – Only H2O

Продукт №: S152
Цена: 14.99 лв. 24.99 лв. ( Очаквана доставка при Вас: 22.03.2020 ) Доставка: 5.4 лв. (до офис на) Еконт Експрес
За контакт: 087 88 15 051
Количество:
Може да върнете не използваният продукт след преглед ако не отговаря на описанието!

Купете Бутилка с Карбонов Филтър Only H2O, пийте чиста вода, спестете пари и спасете природа  от поне 300 бутилки бутилирана вода 0.5l, които обикновено си купувате от търговската мрежа!

Предлагаме ви Бутилка с Карбонов Филтър Only H2O – 0.55 л.

Бутилката е със сменяем карбонов филтър, който гарантира високо качество на пречисване на водата, която пиете или давате на децата си.

Филтърът на Бутилката Only H2O е за 300 пълнения. Така едно пълнене на бутилката ще ви струва 5 стотинки, а не 60 стотинки, колкото струва стандартна бутилка за минерална вода, продавана в търговската мрежа.

Ние от Топ Селър вярваме че така всички ние подкрепяме идеята “Да запазим природата максимално чиста за следващите поколения”.

Знаете ли също, че разликата от 55 стотинки умножена по 300 пъти е равна на 165 лв, които ще спестите в рамките на следващите 3-6 месеца, ако поръчате и ползвате бутилката с Карбонов Филтър Only H2O.

Характеристики на бутилката (Only H2O):
височина: – 21,5 см;.
диаметър: – 7,5 см.
живот на филтъра – 300 пълнения;

Съдържание на опаковката:
бутилка за вода с карбонов филтър и капачка;

Пийте по-вкусна и по-здравословна вода където и да сте, благодарение на бутилката с карбонов филтър Only H2О.
Напълнете бутилката и я натиснете леко, докато пиете, а карбоновият филтър ще дезинфекцира чешмяната вода и ще намали миризмите от хлора. Благодарение на ергономичния й дизайн, вие или детето ви ще може да носите лесно бутилката за вода с карбонов филтър Only H20 удобно в ръка, да я поставите на мястото за бутилки в колата, велосипеда или раницата ви.
Изработката на бутилката е в съвременен и ергономичен дизайн. Филтърът е изработен от платмаса стандарт PP a битилката от платмаса стандарт PET. За по-добро качество на водата производителя съветва първото наливане на водата в бутилката да се изтиска леко без да се смачка бутилката, за да може да се пречисти филтъра преди да пиете. 

Купете бутилка с Карбонов Филтър Only H2O от Top Seller още сега!TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD