Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

ДОМАШНИ ЧЕХЛИ INNOVAGOODS – ЗАТОПЛЯЩИ СЕ В МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА

09.Nov.2017 | by: Цветан Петров

Сега ще ви запознаем с домашни чехли, топлещи се в микровълнова InnovaGoods! Тези удобни  чехли предоставят приятно и топло усещане за релакс на краката.

Какви са предимствата на Домашните чехли INNOVAGOODS ?

Домашните чехли са направени от полиестер бързо и лесно се затоплят в миокровълновата фурна за прибл. 90 сек, за да е по-хигиеничен процесът от чехлите се изваждат само торбичките с растителни семена които се поставят в микровълновата фурна за затопляне! Домашните чехли задържат топлината: прибл. 60 мин. Чехлите INNOVAGOODS са с унниверсални размери от разтегаем плат и дължина на подметките е прибл 27 см

Къде да поръчате Домашните чехли INNOVAGOODS?

TopSeller е онлайн магазин и предлага едни от най-продаваните по този начин стоки в България. Екипът се старае да подбира качествени продукти от добри световни доставчици на стоки за електронна търговия и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарнат за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Поръчайки си домашни чехли с възможност за затопляне в микровълнова фурна вие ще имате възможност за затопляне и релакс на краката седейки си на дивана вечер!

– тук може да поръчате домашните чехли;

Тази иновативна тахнология за затопляне с помоща на растителни семена има и лечебно въздеиствие!

Как да пазаруваме по изгодно от Топ Селър?

Продуктите, които са със сезонен хратрактер се представят на клиентите поне месец преди настъпване на сезона. Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилагията да се възползват от някои допълнителни бонуси :

За да сте винаги в крак с тенденциит на световната онлайн търговия се регистрирайте на страницата на електронен магазин Top Seller. Без да сме досадни с нашият бюлитин переодично ще ви осведомяваме за новостите излизащи на сайта ни и кога ще имаме предстояща доставка. Така вие може да направите вашата заявка предварително, като ще сте сред първите притежатели на новите стоки и то на цена( по ниска) , която не може да получите при заявка с незабавна доставка!.


TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD