Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Дуждобран за детска количка

14.Aug.2018 | by: Цветан Петров

Защо  дъждобран  за детска количка?

Дуждобранът е така разработен, че да става на повечето използвани модел детски колички. С него осигурявате комфорт на вашето малко дете при неблагоприятна промяна на времето (дъжд и ли вятър), а на вас гарантирате спокоиствие при разходка с детската количка!

При внезапно влошаване на времето просто изваждате вашият дъждобран намиращ се винаги в багажното на детската количка прибран в компактно калъфче и с незначително тегло защото е направен от фин, но здрав найлон! Дъждобранът е толкова лесен за поставяне, че за по-малко от минутка сте го монтирали посредством четирите велкро лепенки (по две от двете страни обгръщайки облегалката и долу на двете носещи рамена в областа на краката) без необходимост от допълнителна помощ!

С многофункционалният и унивесален дъждобран ща сте спокойни излизайки с детската количка, а времето неможе да  провали разходката  с  дете ви!

Как да поръчаме  дъждобран за детска количка?

Поръчайки сега универсалният дъждобран и ветробран за детска количка  Вие няма да пропускате планираната разхадка с ваашето дете при неблагоприятни метереологични условия! Нито ще е нужно да се криете някъде изчаквайки подобрение на времето за да запазите детето си!

– поръчаите дъждобран за детска количка тук;

 

Благодарим ви, че избрахте TopSeller. За нас всяко посещение на сайта ни TopSeller.bg. е гарант че вървим в правилната посока, а на регистриралите се благодарим за подкрепата!

 

На нашият саит ТОП СЕЛЪР ще намерите още неща за вас и вашето дете който могат да ви заинтересуват!

Ппосетете секциите ни :
за жената – разнообразие от стоки;
за  децата – нестандартни аксесоари;

 

Защо да пазарувате  от сайта на Топ Селър?

TopSeller е онлайн магазин и предлага едни от най-продаваните по този начин стоки в България. Екипът ни се старае да подбира качествени продукти от добри световни производители и доставчици на стоки за електронна търговия и да ви ги предоставя на атрактивни съобразени с пазара цени при това в съотношение качество, практичнос и ниво на обслужване!

Стоката е с фабрична опаковка гарантираща нейната цялост и функционалност до момента на предаването и!

Вие получавате вашата стока с право на праглед и проба. Ползвате куриерската услуга наложен платеж до офис/адрес за 24 часа до населени места с офис( без такъва по график на куриера)

 


TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD