Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Дъждобран ветробран за детска количка – универсален.

26.Sep.2018 | by: Цветан Петров

Защо универсален дъждобран и ветробран за детска количка?

Универсалничт дъждобран и ветробран ви помага в грижите за детето ви, като му осигурява комфорт докато е в детската количка без значение дали спи или си играе по време на неблагоприятни метео условия, дъжд или вятър!

При внезапно влошаване на времето просто изваждате вашият дъждобран ветробран  според случая, който си стои винаги в багажното на детската количка прибран в калъфче 20/20см!

Той е универсален и практичен, така че за по-малко от минутка се монтира на детската ви количката обгръщайки облегалката и опъваики се надолу към долната част на количката. Закрепването става посредством велкро лепенки в четири точки, две горе странично на облегалката една в друга и две долу под краката на детето за носещите рамена.

С многофункционалният дъждобран за детска количка вие винаги ща сте спокойни и няма да се претеснявате, че вревмето може да се влоши и и да провали планираното ви излизане извън дома с вашето бебе!

С този универсален, ставащ за различни масови модели колички дъждобран и ветробран вие ще се чувствате още по-сигурни, когато сте навън и времето ви изненада неприятно!

Той е направен от материя която позволява спокойно да наблюдавате детето си през цялото време!

Къде да поръчаме универсалният дъждобран и ветробран за детска количка?

Поръчайки сега  от секцията за децата на Топ Селър няма да ви се налага да пропускате планираната разхадка при влошени метереологични условия, без значение дали вали или духа вятър, защото детето ви ще бъде защитено от тях!

Заявете сега преди настъпване сезона на лошото време:

– универсален дъждобран ветробран за детска количка

Това са други наши стоки които са предпочитани от нашите  клиенти и магат да са ви от полза :

– четка с аксесоари за  коса;
– бутилка за вода със сменяем филтър;
– термочаша различни цветове;

Благодарим ви, че избрахте TopSeller тук може да намерите и още неща за подарък за вас или за близък на вас човек:

Най посещавани разделите:
– за жената – иновативни уреди;
– подаръци – нестандартни решения;

Какви са условията на доставка поръчайки си от сайта на Топ Селър?

TopSeller е онлайн магазин и предлага едни от най-продаваните по този начин стоки в България. Екипът се старае да подбира качествени продукти от добри световни доставчици на стоки за електронна търговия и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени!

Top Seller е гарнат за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Вие получавате вашата стока с право на праглед и проба. Ползвате куриерската услуга наложен платеж до офис/адрес за 24 часа до населени места с офис (без такъва по график на куриера)

Ние работим с ЕКОНТ доставка до офис – 4.44лв, а до адрес – 6лв при тегло на пратката под – 1кг!

За нас всяко посещение на сайта ни TopSeller.bg. е гарант че вървим в правилната посока, а на регистриралите се благодарим за подкрепата!

Други публикации:

-филтрираща бутилка за вода;


TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD