Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

 Епилатор за Лице – Depil Spring

Продукт №: L168 / Остават: 5 броя
Цена: 4.99 лв.
За контакт: 087 88 15 051
Количество:
Може да върнете не използваният продукт след преглед ако не отговаря на описанието!

 

Премахнете неподходящото окосмяване чрез епилатор за лице – Depil Spring, предлаган от Top Seller.bg

Представяме ви новия и оригинален Епилатор за Лице Depil Spring! Това е безопасен и ефективен метод за премахване на косъмчета по лицето от корена бързо и ефикасно, без да използвате скъпи уреди и вредни химикали!

Епилаторът Depil Spring е спирала от неръждаема стомана с пластмасови дръжчици от двете страни. Хванетете двата края на Епилатора за Лице и ги огънете надолу под формата на U. След това поставете уреда в зоната с нежелани косъмчета на лицето и завъртете, като сменяте посоката навътре и навън с продължителни движения на едно и също място до постигане  на желания резултат. Посоката, в която движите спиралата по лицето, следва да е противоположна на ръстежа на косъмчетата.

Съдържание на опаковката:
– епилатор спирала – 1 бр,;

Поръчайте Depil Spring Епилатора за Лице и открийте тази невероятна система за премахване на косъмчета!  С тази на пръв поглед елементарна спирала, ще постигнете така желания резултат- по-красива и гладка кожа, без странични ефекти и то на каква цена!

Depil Spring Епилаторът за Лице е специално създаден за премахване на косъмчетата от корена (с дълготраен ефект). Препоръчва се специално за зоната на лицето: около устните, бузите, челото, брадичката и врата. Да не се използва за премахване на косъмчета от други части на тялото: вежди, мигли, подмишници, крака, гръб, триъгълник. Епилаторът за Лице не причинява раздразнение на кожата и няма странични ефекти, за разлика от други по-агресивни системи за епилация, Възможно е чувствителната кожа леко да се зачерви, но само за няколко минути. След употреба е препоръчително да хидратирате епилираната зона, за да омекотите кожата.

Поръчайте епилатора за лице още сега от TopSeller.bg!TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD