Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Кухненски Електронен Кантар – Cecomix 10kg

Продукт №: K156 / Остават: 2 броя
Цена: 29.99 лв. 39.99 лв. ( Очаквана доставка при Вас: 27.08.2019 ) Доставка: 6 лв. (до офис на) Еконт Експрес
За контакт: 087 88 15 051
Количество:
Може да върнете не използваният продукт след преглед ако не отговаря на описанието!

Top Seller ви преставя Кухненски Електронен Кантар Cecomix  – измерване до 10kg.

Нашето предложение за Вас сега е Електронният Кухненски кантар Cecomix ! Този незаменим помощник във всяка кухня ще ви позволи да се развихрите в изпълняване на сложни рецепти, изискващи точно отмерване на теглото и обема на продуктите. А всеки готвач, та дори и любител знае, че да се получават нещата в кухнята, е важно  спазването на пропорциите в рецептите!

Електронният Кухненски Кантар Cecomix  е с модерен дизайн и ще е в унисон с интериора на вашата кухня.  Мерителният плот е направен от матирано стъкло и работи с висока прецизност. Със сензорни бутони и  интелигентна система за включване и изключване, снабден с LCD екран с висока видимост и интегрирана функция за дефект. Капацитет за отмерване тегло на електронната везна е до 10 кг, с 1 грам толеранс. Може да отмерва както тегло, така и обем и за целта ползва мерителните единици g/lb, oz/oz/ml. Уредът работи с 1 бр. кръгла батерия CR2032 (включена) и затова има и сензор за отчитане на нивото на батерията.

Важно: Топ Селър ви напомня че при въвеждане в експлоатация е необходимо да изтеглите предпазната слюдата, която се подава от отсега на батерията.

Кухненският кантар е с компактните размери от 20 x 18,5 x 1,8 см, които го правят много практиен за позициониране и работа.

Съдържание на опаковката:
електронен кантар – 1 бр.;
инструкция за експлоатация;

Поръчвайки при нас Електронния Кухненски Кантар Cecomix вие получавате незаменимо решение за вашата кухня, гарантиращо, че всичко ще е в нужните пропорции, или пък ви дава възможност да изненадате някого с подарък, който ще е винаги в употреба! 

Този необходим за всеки дом уред Вие получавате от TopSeller.bg на конкурентна цена!

Поръчайте вашата кухненска везна още сега!TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD