Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Органайзер за Гримове – Glam Organizer

Продукт №: L165 / Остават: 2 броя
Цена: 29.99 лв. 59.99 лв. ( Очаквана доставка при Вас: 27.08.2019 ) Доставка: 6 лв. (до офис на) Еконт Експрес
За контакт: 087 88 15 051
Количество:
Може да върнете не използваният продукт след преглед ако не отговаря на описанието!

Органайзер за Гримове – Glam Organizer – мечтата на всяка модерна дама за огромен органайзер за нейните разкрасяващи продукти!

Спрете да губите време в ровене по чекмеджетата, за да намерите червило или сенки за очи, ето какво решение ви предлагаме ние – Glam Органаизер за Гримове  от Home Nail Salon, Той ще събере всичките ви козметични продукти на едно място, и ще те са винаги добре и удобно подредени. Glam Oрганайзерът има разделители, специално направени за червила, сенки, ружове, парфюми, четки и др. Освен това, Glam Oрганайзерът за Гримове е с въртяща се на 360º система и подвижна тавичка, която ви позволява да вземете това, което ви трябва бързо и удобно. Oрганайзерът за Гримове е прозрачен. Направен е от пластмаса и лесно се сглобява. Дръжте козметичните си продукти и аксесоари в банята или на масичката за гримиране винаги подредени и удобни за ползване.

Съдържание на продукта:
– органайзер  от акрил с височина/диаметър – 21/ 8 cм.;

Поръчайте при нас Glam Oрганайзера за Гримове и и се почувствайте като истински модерна дама, при това на разумна цена! Споделете и с приятелки!

Поръчайте вашия органайзер от Топ Селър още днес!TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD