Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

ПАНТОФИ ЗА МИКРОВЪЛНОВА WARM HUG FEET – Червен

Продукт №: H242
Цена: 19.99 лв. 24.99 лв. ( Очаквана доставка при Вас: 15.09.2019 ) Доставка: 5.4 лв. (до офис на) Еконт Експрес
За контакт: 087 88 15 051
Вариации:
Количество:
Може да върнете не използваният продукт след преглед ако не отговаря на описанието!

Повече няма да Ви е студено в къщи с пантофите Warm Hug Feet, които са разработени за затоплчне в микровълнова Това са най удобните и приятни пантофи на пазара. Tе имат система за съхранение на топлината, които осигурява на краката Ви комфорт и облекчение. Тези пантофи за микровълнова облекчават умората и болката в краката, а Вие се чувствате по-отпочинали  с Warm Hug Feet за разлика от други пантофи,

Warm Hug Feet имат цип за изваждане на торбичките със семена и нагряването им в микровълнова (не е нужно да поставяте целите пантофи в микровълновата), което е много по-хигиенично. Поставете торбичките със семена за 90 секунди в микровълновата, след това ги сложете в специалните джобове на пантофите и те ще останат топли за около 90 минути. Освен това, пантофите са лесни за почистване с универсален размер 36-45, защото са направени от еластична материя.

Поръчайки си от Топ Селър пантофите Warm Hug Feet получавате пантофи изработени от висококачествена материя с нелъзгаща се подметка. Tе са идеален аксесоар за студените зими дни, който едвали някой ваш познат има!TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD