Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Подарък изненада за наближаващите празници

29.Nov.2017 | by: Цветан Петров

С нашето предложение за подарък може да изненадате свой близък човек за различни поводи!

В секцията ни подаръци ще намерите стоки за подарък, които са изключително атрактивни и иновативни и са сред най продаваните на EU пазара за електронна търговия!

Поръчайки сега iFeel Ръкавици от Top Seller ще имате ръкавици  различни от тези на всички останали! Вие ще може да използвате вашите смартфон на открито, колкото е необходимо или просто да ги ползвате като най-обикновенни, но всеки ще вижда че вашите са по специални с бели връхчета на пръстите!

С масажор за крака – Fluffy Massager всичко, което трябва да направите, е да се настаните удобно на дивана и да оставите този уред за масаж и затопляне на краката да свършни останалото. Благодарение на меката му материя, ще се чувствате прекрасно, докато се наслаждавате на масажа.

Поръчайки си домашните чехли, топлещи се в микровълнова получавате изключително бърз и лесен начин за затопляне на краката си с чехлите InnovaGoods използвайки новите технологии! Тези удобни домашни чехли предоставят приятно и топло усещане на отпускане и релакс на краката. Имат цип за изваждане на термо торбичките със семки, които се затоплят за няколко секунди в микровълнова, За да е по хигиеничен процеса на затоплянето в микровълновата, поставяте в наелонова торбичка специално за случая домашните чехли. След като са затоплят, те се пъхат отново в пантофите. Толкова е лесно!

На вниманието ви актуалният артикул очилата за виртуална реалност с дистанционно управление VIZIOVR 710. Тези очила за подарък виртуална реалност се закрепват идеално за главата на потребителя чрез своята еластична система за затягане и са съвместими с всички видове смартфони максимални размери 6 ”и съвместими с iOS и Android, а с тях човек се пренася в нов свят, света на виртуалната реалност!

Както и за подарък смарт часовника BT110 синхронизиран със смартфон чрез bluetooth се получава практичната иновация, която позволява да се увериш във всички нейни предимства още като гопоставиш на ръката си. С Smartwatch BT110 – Android ще отговаряш на обаждания, ще слушаш музика, може да получаваш известия от социалните мрежи, СМС-и, имейли, съобщения от Whatsapp без дори да вадиш смартфона си от чантата или джоба си. Смарт часовника BT110 може и да се използва, като барометър, хронометър, крачкомер, алтиметър и др.

Как да пазарувате подаръци от сайта на Топ Селър?

TopSeller е онлайн магазин и предлага едни от най-продаваните по този начин стоки в България. Екипът се старае да подбира качествени продукти от добри световни доставчици на стоки за електронна търговия и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарнат за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Продуктите, които са със сезонен хратрактер се представят на клиентите поне месец преди настъпване на сезона. Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилагията да се възползват от някои допълнителни бонуси :

За да сте винаги в крак с тенденциит на световната онлайн търговия се регистрирайте на страницата на електронен магазин Top Seller.

Без да сме досадни с нашият бюлитин переодично ще ви осведомяваме за новостите излизащи на сайта ни и кога ще имаме предстояща доставка. Така вие може да направите вашата заявка предварително, като ще сте сред първите притежатели на новите стоки и то на цена( по ниска) , която не може да получите при заявка с незабавна доставка!.


TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD