Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Подаръци за идващите празници

04.Dec.2017 | by: Цветан Петров

 

В секцията ни подаръци ще намерите стоки за подарък, които са изключително атрактивни и иновативни и са сред най продаваните на EU пазара за електронна търговия!

Поръчай подарък от Top Seller до  24.12.2017г. и получаваш малък подарък от нас Ръкавици за Смартфон   при регистрация и покупка от сайта  според  посочените там условия!

От секциятани може да поръчате очилата за виртуална реалност с дистанционно управление VIZIOVR 710. Тези очила за виртуална реалност се закрепват идеално за главата на потребителя чрез своята еластична система за затягане и са съвместими с всички видове смартфони размери до 6”,  съвместими с iOS и Android и имат дистанционно с Bluetooth връзка.

Комплектът Ножове с Керамично Покритие Swiss Q (6 броя) е идеален подарък за вас или ваши приятели!  Изключително качество! Ножовете Swiss Q са не само с атрактивен цветен дизайн, но и изключително ергономични, което ги прави удобни за работа. Керамичните им остриетата им позволяват да режете с прецизност каквото е необходимо в кухнята без никаква трудност.

Този атрактивен сейф English Dictionary, който можете да включите в колекцията книги на вашата библиотека или просто да поставите някъде в офиса! Идеален за съхраняване на ценности или по важни документи, като той едва ли ще предизвиква внимание сред останалите книги!

Представя ме ви продукта Блендер с бутилка Twist & Take Sport идеален подарък Време е за свежите плодовите шейкове с мляко и смутитата. Те са идеалната витаминозна добавка за борба с жегата и за справяне с дехидратацията през лятото и добавяне на витамини през зимата

Сега за подарък  домашни чехли топлещи се в микровълнова Innova GoodsТези удобни домашни чехли предоставят приятно и топло усещане на отпускане и релакс на краката. Имат цип за изваждане на термо торбичките със семки, които се затоплят за няколко секунди в микровълнова, За да е по хигиеничен процеса на затоплянето в микровълновата, поставяте в наелонова торбичка специално за случая домашните чехли. След като са затоплят, те се пъхат отново в пантофите. Толкова е лесно!

А защо не за подарък Масажор за Крака – Fluffy Massager. Всичко, което трябва да направите, е да се настаните удобно на дивана и да оставите този уред за масаж и затопляне на краката да свършни останалото. Благодарение на  меката му материя, ще се чувствате прекрасно, докато се наслаждавате на масажа.

С този подарък спирате да губите време в ровене по чекмеджетата, за да намерите червило или сенки за очи, ето какво решение ви предлагаме  – Glam Органаизер за Гримове  от Home Nail Salon, Той ще събере всичките ви козметични продукти на едно място, и ще те са винаги добре и удобно подредени.

Как да пазарувате подаръци от сайта на Топ Селър винаги изгодно?

TopSeller е онлайн магазин и предлага едни от най-продаваните по този начин стоки в България. Екипът се старае да подбира качествени продукти от добри световни доставчици на стоки за електронна търговия и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарнат за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

За да сте винаги в крак с тенденциит на световната онлайн търговия се регистрирайте на страницата на електронен магазин Top Seller. Без да сме досадни с нашият бюлитин переодично ще ви осведомяваме за новостите излизащи на сайта ни и кога ще имаме предстояща доставка. Така вие може да направите вашата заявка предварително, като ще сте сред първите притежатели на новите стоки и то на цена( по ниска) , която не може да получите при заявка с незабавна доставка!.


TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD