Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Подочистачка Робот – Ubot Моп

Продукт №: E150 / Остават: 1 броя
Цена: 19.99 лв. 49.99 лв. ( Очаквана доставка при Вас: 19.11.2019 ) Доставка: 6 лв. (до офис на) Еконт Експрес
За контакт: 087 88 15 051
Количество:
Може да върнете не използваният продукт след преглед ако не отговаря на описанието!

Почистете праха и космите от домашните любимци бързо и лесно със Робот Ubot Mop, представен от Top Seller.

Представяме ви невероятния Робот Ubot Mop, който може да се използва за почистване на пода без усилия. Просто го поствете на пода и го включете като натиснете копчето, с него нещата стават толкова лесно, а и се намалява нивото на шума при почистване на дома ви. Този удобен робот ще почисти пода, докато вие се наслаждавате на свободното си време.

Съдържание на опаковката:
робот моп – 1 бр;
пакет микрофибърни кърпи – 40 бр.
рекламна кутия на продукта;

Благодарение на иновативните въртящи се колелца, Робот Моп се движи като се върти на случаен принцип в дома ви до достигане на преграда, след което променя посоката си на движение и продължава да почиства. Той достига на практика до всички ъгли на дома ви.  Робот Мопа  има модерен и функционален дизайн и е лек и удобен за употреба.

Благодарение на изключително простата технология той ви осигурява добра ефективност на чистене на изключително ниска цена!

Приблизителни размери: 26 см. диаметър , 7 см. височина и работи с батерии (4 х АА, не са включени). Заема малко място и може да се съхранява навсякъде.

Не губете повече време за почистване на дома си, а поръчайте на сайта ни Моп Робот Ubot! Той на практика намира приложение във всяки дом и е идеалната помощ при почистването му. Вие получавате решението на този ежедневен проблем на изключително достъпна цена.

Поръчайте вашият Ubot Mop за почистване на вашия дом от Топ Селър още сега!TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD