Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Предложение за пролетен подарък от TopSeller.bg

02.Apr.2018 | by: Цветан Петров

Какво е нашето пролетно предложение за подарък подходящо за вас или близък на вас човек?

В секцията ни подаръци ще намерите стоки за подарък, които са изключително атрактивни и иновативни и са сред най продаваните на EU пазара за електронна търговия!

Време е да направите най-добрите  пролетни селфита с помощта на  стик с кабел Вие можете да използвате този ръчен стик за да правите снимки и клипове сами, включва жак за свързване с кабел  и вграден бутон за снимане. Селфи стикът е с красив дизайн. Съвместим с iOS5.0 и по-високи, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 3GS, iPad4, др.

За вас оригиналният продукт коркова термо чаша с капак Coffee To Go-500 мл .Вътрешността и капакът на тази оргинална коркова чаша са направени от полипропилен без BPA, а външната част на чашата е направена от рециклиран корк. С чашата Coffee To Go не се притесняате за вкусовите качества, защото вътрешната част на чашата е анти-бактериална. Тя също ще запази първонвчалната темперетура за дълго време, защото коркът е естествен топлинен изолатор и няма да се плъзга!

За вас или вашето дете бутилката със сменяем карбонов филтър Only H2O , който гарантира високо качество на пречистване на водата, която пиете извън дома вие и децата ви. Филтърът на бутилкатае е за 300 пълнения.

Уредът Mini Pedi Pro Silk – предназначен  за грижата на вашите хадила  изключително подходящ за настъпващата пролет,  и с него ще може   да  почиствате и премахвате  суха кожа  от пети и пръсти. Уредът за премахване на мазоли и суха кожа е така конструиран, че да може удобно да се носи навсякъде със себеси.

На вниманието ви актуалният артикул очилата за виртуална реалност с дистанционно управление VIZIOVR 710. Тези очила за подарък виртуална реалност се закрепват идеално за главата на потребителя чрез своята еластична система за затягане и са съвместими с всички видове смартфони максимални размери 6 ”и съвместими с iOS и Android, а с тях човек се пренася в нов свят, света на виртуалната реалност!

Както и за подарък смарт часовника BT110 – синхронизиран със смартфон чрез bluetooth се получава практичната иновация, която позволява да се увериш във всички нейни предимства още като го поставиш на ръката си. С него ще отговаряш на обаждания, ще слушаш музика, може да получаваш известия от социалните мрежи, СМС-и, имейли, съобщения от Whatsapp без дори да вадиш смартфона си от чантата или джоба си. Смарт часовника BT110 може и да се използва, като барометър, хронометър, крачкомер, алтиметър и др.

Как да пазарувате подаръци от сайта на Топ Селър винаги изгодно?

TopSeller е онлайн магазин и предлага едни от най-продаваните по този начин стоки в България. Екипът се старае да подбира качествени продукти от добри световни доставчици на стоки за електронна търговия и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарнат за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Продуктите, които са със сезонен хратрактер се представят на клиентите поне месец преди настъпване на сезона. Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилагията да се възползват от някои допълнителни бонуси :

За да сте винаги в крак с тенденциит на световната онлайн търговия се регистрирайте на страницата на електронен магазин Top Seller. Без да сме досадни с нашият бюлитин переодично ще ви осведомяваме за новостите излизащи на сайта ни и кога ще имаме предстояща доставка. Така вие може да направите вашата заявка предварително, като ще сте сред първите притежатели на новите стоки и то на цена( по ниска) , която не може да получите при заявка с незабавна доставка!.


TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD