Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Универсален дъждобран за детски колички – гарантирано спокойствие!

03.Nov.2017 | by: Цветан Петров

Какви са предимствата на универсаленият дъждобран и ветробран за детска количка?

Този универсален дуждобран е така разработен, че да става на повечето масови модел детски колички. С него осигурявате комфорт на вашето малко дете при неблагоприятна промяна на времето, а на вас гарантирате спокоиствие при разходка с детската количка!

При внезапно влошаване на времето просто изваждате вашият дъждобран който може да ползвате и за защита от вятър. Тои разбирасе си стои винаги в багажното на детската количка прибран в компактното калъфче и имащ незначително тегло защото е направен от фин найлон! Дъждобран е толкова практичен, че за по-малко от минутка сте го монтирали на количката на вашето дете посредством четирите велкро лепенки без необходимост от допълнителна помощ!

Имайки многофункционалният дъждобран за количка вие винаги ща сте спокойни и няма да се претеснявате, че времето може да се влоши и и да провали планираното ви излизане извън дома с вашето бебе!

Къде да поръчаме универсалният дъждобран и ветробран за бебешка количка?

Поръчайки сега универсалният дъждобран и ветробран за бебешка количка и Вие няма да пропускате планираната разхадка с детето си при неблагоприятни метереологични условия! Нито ще е нужно да се криете някъде изчаквайки подобрение на времето за да се приберете у дома!

– не се колебайте а си поръчаите дъждобран за детска количка;

На нашият саит ТОП СЕЛЪР ще намерите още неща за вас и вашето дете който могат да ви заинтересуват!

Ппосетете секциите ни:
– за вас дами;
– за най малките децата;
– спорт и свободно време;

Как да пазарувате изгодно  от сайта на Топ Селър?

TopSeller е онлайн магазин и предлага едни от най-продаваните по този начин стоки в България. Екипът се старае да подбира качествени продукти от добри световни доставчици на стоки за електронна търговия и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарнат за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Продуктите, които са със сезонен хратрактер се представят на клиентите поне месец преди настъпване на сезона. Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилагията да се възползват от някои допълнителни бонуси :

За да сте винаги в крак с тенденциит на световната онлайн търговия се регистрирайте на страницата на електронен магазин Top Seller. Без да сме досадни с нашият бюлитин переодично ще ви осведомяваме за новостите излизащи на сайта ни и кога ще имаме предстояща доставка. Така вие може да направите вашата заявка предварително, като ще сте сред първите притежатели на новите стоки и то на цена( по ниска) , която не може да получите при заявка с незабавна доставка!.


TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD