Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

 Уред за Педикюр-комплект MINI Pedi Pro

Продукт №: L175 / Остават: 2 броя
Цена: 21.99 лв.
За контакт: 087 88 15 051
Количество:
Може да върнете не използваният продукт след преглед ако не отговаря на описанието!
Само сега в TopSeller.bg Уред за Педикюр-комплект MINI Pedi Pro.

На вниманието ви е Уред за Педикюр MINI Pedi Pro!  Комплектът  за педикюр е ергономичен и приляга идеално на дланта ви. Предназначен да помага в грижата за вашите крака това електронно устройство разполага с високоскоростна въртяща се глава с безброй микро кристали премахващи мъртвите клетки и твърдите участъци, ексфолира и подмладява кожата на вашите ходила.

Уредът е така разработен, че да не замърсява при употреба, защото има вградено контейнерче за отпадните продукти и няма да е нужно да се почиства наоколо след употребата му. Ще можете да го използвате навсякъде. Безопасен и лесен за употреба, Mini Pedi Pro е иделното решение за грижа за краката, като не предизивиква типичното изсушаване на кожата и напукване на ходилата, пръстите и петите.

Уред Mini Pedi Pro работи с 4 бр. батерии АА, които не са включени в комплекта. Уредът за Педикюр Mini Pedi Pro е с две скорости на действие и се предлага с различни полиращи подложки, който спомагат краката ви да имат свеж и естетичен вид.

Съдържание на  продукта:
– Уред Mini Pedi Pro -1 бр;
– диск за бръснене от неръждаема стомана-1 бр.;
– полиращ диск-1 бр.;
– резервоарче за бръснене-1 бр.;
– полиращи приставки-6 бр.;
– почистваща четчица-1 бр.;
– чантичка за пренасяне-1 бр.;

Резултати са видими още при първата му употреба. Кожата ви ще бъде копринено гладка, точно както след процедури в професионален салон за красота.

Поръчайте Mini Pedi Pro още сега от Top Seller.TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD