Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Уред за Премахване на Мазнини – Fatnetizer

Продукт №: K157 / Остават: 2 броя
Цена: 4.99 лв.
За контакт: 087 88 15 051
Количество:
Може да върнете не използваният продукт след преглед ако не отговаря на описанието!

 

Топ Селър представя Уред за Премахване на Мазнини – Fatnetizer!

Сега насочваме вниманието Ви към уреда  Магнита за Мазнини Fatnetizer!  Благодарение на този малък, но практичен магнит улавящ мазнините, ще се храните по-здравословно!

Fatnetizer е много полезен за премахване на по-голяма част от мазнините, отделящи се при готвене на месни продукти, като например гювечи, супи или месни варива.

Магнитът за мазнини много лесен за използване, просто допирате металната му част върху олиото или плуващата мазнина на повърхността и го завъртете, което помога на уреда да улови мазнината като магнит. Притежавайки този компактен магнит за мазнини в кухнята си, приготвяйте рецепти без мазнини за цялото семейство!

Идеален за борба с холестерола и всички заболявания, изискващи да не се консумират животински мазнини. Този практичен уловител на мазнини е пожелателно да присъства в кухнята на всички, които са потенциално застрашени от високо ниво на холестерол, така и за тези с наднормено тегло!

За правилно използване магнитът Fatnetizer трябва да се съхранява в хладилник за няколко часа, защото металната му част трябва да бъде охладена по време преди употреба. Направен от специална метална сплав и пластмаса. Лесен за почистване. Магнитът за мазнини има поставка, в която да бъде поставен след манипулацията.

Размери: 12 см диаметър х 16 см височина

Съдържание на опаковката:
магнит за мазнини- 1 бр.;
поставка – 1 бр.;
опаковка с реклама на продукта

Поръчвайки Магнита за Мазнини Fatnetizer Вие получавате решение на проблема с поемането на ненужни и вредни мазнини!

Поръчайте Магнита за Мазнини Fatnetizer от Топ Селър още сега!TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD