Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Чаша Фотообектив Cammug – подарък изненада!

30.Oct.2017 | by: Цветан Петров

Този път предложението ни е нестандартно –Чаша Фотообектив Cammug за подарък!

Само си представете реакцията на приятелите ви, когато видят, че им сервирате кафе или чай във фотообектив или им подарявате Чаша Фотообектив Cammug!  Това е чаша, която изглежда точно като професионален обектив на фотоапарат и би изненадала всеки любител фотограф приятно, а и не само него. Толкова е реалистична, че всички ще мислят, че това е истински фотообектив!

Какви са предимствата на термо Чаша Фотообектив ?

Термочаша фото обектив е направена от пластмаса, има  капак и става за консумация на топли напитки  като, кафе чай мляко и др.. Това че тя е както истински обектив за фотоапарат я прави доста атрактивна и както сувенир! Чашата фотоо бектив може да бъде поставена  в някоя витрина , да бъдат подредени в нея моливи или да се използва за някоя друга нестандартна идея!

Възползвайте се от това предложение на Топ Селър за нестандартен подарък! Подарък за вас или за някой близък ваш познат любител фотограф!

– чаша с формата на обектив за фотоапарат;

Разбира се в нашата секция подаръци може да намерите за вас, ваши близки и колеги подаръци, които са изключително атрактивни и иновативни и са сред най- търсените в онлайн магазините у нас и ЕU!

При нас ще намерите още:

– масажор за врат и тяло;
– комплект кухненски ножове;
– женски тример деликатни зони;
–  блендер за приготвяне на свежи напитки;

И какво ли още не може да видите в нашите секции, за автомобила, за дома, за вас дами, за децата, спорт и свободна време!

Как да пазаруваме на по-ниски цени отТоп Селър електронен магазин?

TopSeller е онлайн магазин и предлага едни от най-продаваните по този начин стоки в България. Екипът се старае да подбира качествени продукти от добри световни доставчици на стоки за електронна търговия и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарнат за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Продуктите, които са със сезонен хратрактер се представят на клиентите поне месец преди настъпване на сезона. Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилагията да се възползват от някои допълнителни бонуси:

За да сте винаги в крак с тенденциит на световната онлайн търговия се регистрирайте на страницата на електронен магазин Top Seller. Без да сме досадни с нашият бюлитин переодично ще ви осведомяваме за новостите излизащи на сайта ни и кога ще имаме предстояща доставка. Така вие може да направите вашата заявка предварително, като ще сте сред първите притежатели на новите стоки и то на цена, която не може да получите при заявка с незабавна доставка по обясними причини.

За по-подробна информация на сайта topseller.bg относно, условия за ползване, поръчка, доставка, плащане и др!

 – още по темата чаши за подарък;

TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD