Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Аксесоари за Автомобила

Аксесоари за Автомобила

 

В  раздел аксесоари за автомобила в сайта ни, ще намерите интересни иновативни решения, с които да изпитате удовоствието при шофиране, както и някои аксесоари,  с които ще улесните поддръжката и експлоатацията на вашият автомобил!

На вниманието ви представяме продуктът, който е новост за нашата страна видеорегистратор за кола – Podofo Car DVR – G30 Full HD! Основното предназначение на видеорегистратора е да записва случващото се пред автомобила ви и около него, дори и през нощта когато автомобилът е в покой! Нужно е да се остави в режим на готовност. Видео регистратора има стойка за закрепване към стъклото, автономна батерия с възможност за захранване и от акомулатора, сензор за движение, който включва функция запис и автомаричен стоп. Събраните видеозаписи могат да ви послужат пред застрахователи, органи на реда или просто да знаете какво става около автомобила ви във ваше отсъствие!

В нашия раздел аксесоари за Автомобила прдлагаме едно позабравено, но ефикасно решение на проблема със заслепяването, без значение за коя част на денонощието ще шофирате! На вниманието ви е сенник за кола Proteye X. Той  се състои от 2 екрана тип филтър на светлината, за заслепяване от слънце и за заслепяване от насрещното движение при нощно шофиране. Практичен и лесен за използване, може лесно да се закрепи във всяко превозно средство върху фабричния сенник, благодарение на клиповете.

Горивоспестител – за запалка на кола, който стабилизирайки използваното електричеството по всяко време на всички системи на вашата кола работещи с електричество, от мултимедийни устройства до електронна система на двигателя! Горивоспестителят – стабилизира ел енергията, особено в по-старите атомобили, които са и с остаряла ел инсталация и ел системи и избягвайки ненужните пикове и падове. Осигурява оптимален режим на подавания към двигателя ток! Има смисъл да използвате горивоспестителя, тъй като това Ви спестява до 10 % от общите разходи за гориво и ел консумативи( крушки акомулатор и всякаква други електроника, която се скапва от неподходящо ел захранване)! Лесен за монтаж, просто го включете към запалката на колата и той започва да функционира!

Екипът на TopSeller се старае да подбира  качествени аксесоари за вашиат автомобил от добри световни доставчици и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарант за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Регистриралите се на нашият сайт ще имат привилегията да се възползват от някои допълнителни бонуси поръчайки си от сайта на Топ Селър, като купон за отстъпка, безплатна доставка, стока с по-късна доставка и значително по-ниска цена! Повече за условиятя може да видите на сайта ни!

 

 

TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD