Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

COOK BOTTLE КУХНЕНСКИ УРЕДИ

Продукт №: K234 / Остават: броя
Цена: 5.99 лв. 19.99 лв. ( Очаквана доставка при Вас: 27.08.2019 ) Доставка: 5.4 лв. (до офис на) Еконт Експрес
За контакт: 087 88 15 051
Количество:
Може да върнете не използваният продукт след преглед ако не отговаря на описанието!

Възползвайте се от Cook Bottle кухненските уреди, защото те следват последните модни тенденции, които имат за цел да оптимизират пространството в дома ви и най-вече в кухнята, където мястото става все по-малко и няма достатъчно шкафове и чекмеджета. Освен това, Cook Bottle кухненските уреди ви помагат да държите кухнята си подредена, като улесняват тази задача, тъй като винаги ще разполагате с този комплект от 8 кухненски уреда под ръка, по всяко време.

Тези кухненски уреди в различни цветове могат да се подреждат във формата на бутилка и всеки един включва името на аксесоара!

Комплектът включва:
– фуния – 1бр;
– сокоизтисквачка за лимони – 1бр;
– ренде за подправки – 1бр;
– уред за раделяне на яйца – 1бр;
– бъркалка за яйца – 1бр;
– ренде за сирене – 1бр;
– отварачка за консерви – 1бр;
– мерителна чашка 400 мл – 1бр;.

Поръчайте  си от Top Seller Cook Bottle Кухненски Уреди!  Cook Bottle се състои от цели 8 кухненски уреда за различни аксесоари, които могат да се подреждат във формата на пластмасова бутилка. Cook Bottle е оригинален, функционален и практичен продукт, който може да се съхранява във всеки ъгъл на кухнята ви без да заема много място.

С иновативните Cook Bottle кухненски уреди,  като подарък  бихте изненадали някой близък или познат, защото кухненски уредите  биха намерили приложение във всяка кухня!TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD