Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Почистване на стъпала

Почистване на стъпала

В секцията за педикюр на разделът ни всичко за жените ще намерите уреди и аксесоари, които ще ви улеснят в цялостните грижи за вашите крака, като ексфолиране и масаж, почистване на пети и мазоли и накрая оформяне и лак на ноктите на краката за по-завършен вид на педикюрът ви! Резултатите ще са по-добри стига да развихрите въображението си, без да се налага да посещавате професионален салон за педикюр!

Първо ще ви запознаем с ексфолираща чехла за баня – Cascade и сета за почистване на крака и Масаж – Stone+. И двата комплекта са за масаж и екфолиране на краката с власинки и пемза, а също така имат вендузи за по стабилно закрепване при използване!

Уредите за почистване и премахване на мазоли -Mini Pedi Pro Silk и уред за педикюр-комплект MINI Pedi Pro са уреди работещи на батерии и са с компактхи размери. Тези електронни уреди за педикюр с възможности за грубо почистване, епилация в областа на пръстчетата и ексфолиране на ходилата до копринен блясък са много-предпочитани!

С уредите за  оформяне на нокти – Nailze и Beauty Nail Set 4 ще оформите и полирате ноктите на краката си бързо и лесно, необходимо е само ноктите да се накиснат за няколко минути в хладка вода, за да омекнат това ви гарантира, че крайният резулта ще е по-добър! За да сте по-различни от другите ползвайте декоратора  за нокти – Stamp Express  с него вие ще имате винаги декорирани нокти и на краката си. Така вашият педикюр ще има по завършен вид!

Какви предимства ще ползвате, ако поръчате от TopSeller?  Екипът се старае да подбира качествени принадлежности и уреди  от добри световни доставчици и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарант за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Регистриралите се на нашият сайт  ще имат привилегията да се възползват от някои допълнителни бонуси поръчайки си от сайта на Топ  Селър, като купон за отстъпка, безплатна доставка, стока с по-късна доставка и значително по-ниска цена! Повече за условиятя може да видите на сайта ни!

TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD