Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Подаръци

Подаръци

Какви подаръци  за вас и вашите приятели може да намерите на на сайта Top Seller?

В секцията ни подаръци  ще намерите стоки за подарък, които са изключително атрактивни и иновативни и са сред най продаваните на EU пазара за електронна търговия!
За тези които не са безразлични каква вода пият децата им и самите те хитът – Бутилка за вода със сменяем Филтър – Only H2O!
За Любителите на домашно приготвени напитки, които дълго ще запазят вкусовите си качества и първоначална температура предлагаме серия от чаши!

С чашата от корк Coffee To Go може да сипете приготвената напитка, да затворите капака имащ отвор за пиене и да консомирате след време без да се притесняате за вкусовите качества, а външната част от коркът ще запази първоначалната температура за дълго време!

Подарявайки тази многофункционална чаша  фотообектив си представете реакцията на приятелите ви любител фотографи, коато я видят, чаша за кафе или чай във фотообектив. Това е чаша, която изглежда точно като професионален обектив на фотоапарат с размер 1х1. Толкова е реалистична, че всички ще мислят, че това е истиснки фотообектив! В тази чаша-фотообектив може  да си подредите една икебана, а защо не и нещо друго!

Стоманена цветна термо чаша с дръжка или стоманена термо чаша походяща за автомобил вие получавате вакуумна чаша, с която ще може да се насладите на топлата си напитка за по -продължително време след нейното приготвяне! Идеална за беседката в градината, за колата при пътуване или при други поводи!

Или блендерът с бутилка Twist & Take, който ви позволява да правите млечни и плодови шейкове и смутита и да ги пиете директно от бутилката на блендера, за да не губите ценни вещества! Разбира се може да вземете готовият сок с вас като го затворите с капачката на бутилката!

Ето и едно предложение за подарък който не е излишен в никоя кухня, ножове с керамично покритие или стоманени ножове от производителя Swiss Q ! Тези комплекти ножове с атрактивен цветен дизайн, но и изключително ергономични са едно бижу за всякя кухня, просто не ти се иска да ги поставиш в специалната кутията за съхранение след употреба!

Този атрактивен за подарък сейф English Dictionary, който можете да включите в колекцията книги на вашата библиотека или просто да поставите някъде в офиса! Идеален за съхраняване на ценности или по важни документи, като той едва ли ще предизвиква внимание сред останалите книги!

А Защо не подарък за релакс вибро масажор, като Йога Масажорът YOGA ROLL позволява преодоляването на стреса и масажиране на зони с болежки, много добър за гърба, кръста, врата, бедрата и мускулите!
Или масажорът за Тяло Relaxa Strap, който е разработен така че да масажира почти цялото ви тяло дори когато сте в движение! Посредством регулируемата лента/колан може трайно да бъде пракрепен към желаната от вас област за масаж.
Както и масажор за крака – Fluffy Massager. Просто се настаняте удобно на дивана и оставете този уред за масаж и затопляне на краката да свършни останалото. Благодарение на меката му материя, ще се чувствате прекрасно, докато се наслаждавате на масажа.

Как са предимствата  да пазаруваме от сайта на Топ Селър?

Продуктите, които са със сезонен хратрактер се предлагат на клиентите поне месец преди настъпване на сезона. Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилагията да се възползват от някои допълнителни бонуси, като купон за отстъпка, безплатна доставка, стока с по-късна доставка, но значително по-ниска цена!

 

TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD