Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Битова Електроника

Битова Електроника

В секцията за битова електроника на разделът ни дом ще се постараем да ви предложим уреди с, които  ще подобрите комфорта у дома или на работното си място, или ще подобрите комуникацията с останалия свят. Времето, което ще спестите може да използвате за нещо по-значимо!

смарт часовник BT110 с bluetooth е едно от предложенията ни в разделът за битова електроника (Черен , бял и червен) посредством блутут технологията може да провеждате разговори, изпращате съобщения и получавате такива, като на разстояние до 10 м. да е съвместим със сматфони – Android и IOS. По този начин този ръчен часовник, който отбелязвам е с нормални размери, като за такъв аксесоар и може да се използва, като барометър, хронометър, крачкомер, алтиметър и други. Няма излишните за този тип устроиство екстри, които допълнително натоварват батерията и никога няма да са ви необходими!

Друго наше предложение в разделът ни битова електроника е ароматизатор – овлажнител Homania на въздух USB съвместим за зареждане на батерията и автономна работа. Той е декоративен и функционален и работи, ползвайки ултразвукова технология. Този Овлажнител на Въздух е предназначен за поддържане на влажен и ароматизиран въздух, което спомага за здравословна и пълноценна работа и живот, особено през зимните месеци.

подочистачката робот – Ubot Моп е следващо наше предложение в разделът ни битова електроника, особено подходящ за почистване на прах и косъмчета в помещения с домашни любимци, благодарение на иновативните въртящи се колелца. Роботът Моп се движи, като се върти на случаен принцип в дома ви до достигане на преграда, след което променя посоката си на движение и продължава да почиства. Той достига на практика до всички ъгли на дома ви. Роботът Мопа има модерен и функционален дизайн и е лек и удобен за употреба.

Екипът на TopSeller се старае да подбира качествени принадлежности и уреди от добри световни доставчици на битова електроника и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарант за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена, предоставено чрез отлично обслужване!

Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилегията да се възползват от някои допълнителни бонуси поръчайки си от сайта на Топ Селър, като купон за отстъпка, безплатна доставка, стока с по-късна доставка и значително по-ниска цена! Повече за условията може да видите на сайта ни!

TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD