Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Деца

Деца

В секцията ни деца ще намерите стоки, които да ви помогнат в ежедневните грижи децата ви да са по-здрави по-красиви и по- щастливи. Като сме се постарали това ковто предлагаме за децата ви да е нещо доказано забавно или тематично свързано с техните любими герои от екрана или приказките!

За най малките сме избрали за забавление докато се къпят – гумено пате с LED светлина! Гуменото пате не само плува но и има мигаща многоцветна LED светлина, която му помага да променя цвета си и го прави изключително атрактивно за малчуганите. Патето е направено от гума подходяща за малки деца!
Така и детската шапка за къпане с която ще  може да поливате спокойно вода върху главичката на детето си в банята. С тази шапчица тип козирка ще сте сигурни, че в очите на детето ви няма да попадне вода или шампоан и така къпането ще се превърне в още по-голямо удоволствие!

Или този комплект четка и гребен за бебета и малки деца с практичен и удобен дизайн! Можете да го използвате за сресване косичката на вашето дете нежно и безопасно! Четката и гребена са направени от подходяща за тази цел пластмаса  и могат да се използват дори за новорадени! Предлагаме ви ги в два цвята, розов и син!

За по-големите предлагаме комплектът за разкрасяване Тролчетата включващ, гребан и четка за сресване на коса, а така също и огърлица за да е по – пълно изживяването на госпожиците от детските игри! Подходящи за деца над 3 годишна възраст!

Тока също и четката за коса с заоблени връхчета, която ще отговори на желанието и на най-претенциозните момиченца! Четката е така направена че  да може в дръжката да съхраняват малки аксесоари за  прическа например, ластичета, фиби и др.

Както и оригиналната гъба за баня, с която къпането ще е и забавление за по големите като си шляпат в водата! Благодарение на своята удобна  дръжка, всички ще могат с лекота да почистят гърба си.

Аксесоарите за бебета и деца  са направени от подходящи за възраста и предназначение материали!

 

TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD