Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Кухненски уреди и аксесоари

Кухненски уреди и аксесоари

В секцията кухненски уреди и аксесоари на разделът дом ще намерите уреди, с които да подобтите и улесните грижите по приготвяне на нещо вкусно за вас и вашите близки в кухнята. С иновативните решения ще пестите време, а престоя в кухнятя ще е удоволствие за вас, като тя ще изглежда по-привлекателна и с подчертано ваш стил!

Представяме ви продукта блендер с бутилка Twist & Take Sport. Време е за свежите плодови шейкове с мляко и смутитата. Те са идеални за борба с жегата и добавяне на витамини през зимата. Пийте директно от бутилката на блендера, за да не губите ценни вещества! Разбира се може да вземете готовият сок с вас, като го затворите с капачката за съхранение и пренасяне на бутилката!

Предлагаме ви бижуто за всякя кухня, комплектите ножове и една ножица от неръждаема стомана High Quality или ножове с керамично покритие и една картофобелачка и двата комплекта са на производителя Swiss Q. Тези впечатляващи дори на пръв поглед комплекти ножове за кухня, съставени от пет висококачествени керамични ножа и една белачка или ножица в зависимост от комплекта са  декорирани в ярки цветове, поставени в елегантна кутия и тя е снабдена с дискретна ключалка. Тези кухненски уреди са идеален подарък за вас или ваши приятели с изкслючително качество на достъпна цена!

С тези компактни и точни електронните кухненски везни black ikscale – 5kg или кухненски електронхи  везни  Cecomix – 10kg  можете да теглите твърди и течни продукти или да отмервате обема на течности във вашата кухня, използвайки функциите предназначени за този тип измерване. Вече няма да се притеснявате за дозите при изпълнение на рецептите. Всеки любител готвач знае, че пропорциите в кухнята са от голямо значение за крайния резултат на приготвяните ястия, десерти и др. С неотразимият си дизайн, на който имитира iPad с по-малката везна ще предизвикате чувство за стил във вашата кухня!

Не може да не споменем уредът магнита за мазнини Fatnetizer! Благодарение на този малък, но практичен кухненски уред отстраняващ мазнините, готвеното  с месо във вашата кухня ще е по-здравословно!
Fatnetizer е много полезен  при готвене с месни продукти, като например гювечи, супи или месни варива. Уредът уловител на мазнини е идеален за борба с наднорменото тегло, холестерола и всички заболявания, изискващи свеждане до минумум консумацията на животински мазнини. Този иновативен и практичен уловител на мазнини има място във всяка една кухня!

Екипът на TopSeller се старае да подбира качествени принадлежности и уреди от добри световни доставчици на битова електроника и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарант за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена, предоставено чрез отлично обслужване!

Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилегията да се възползват от някои допълнителни бонуси на Топ Селър, като купон за отстъпка, безплатна доставка, стока с по-късна доставка и значително по-ниска цена! Повече за условията на бонусите може да видите на сайта ни!

TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD