Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Комплекта кухненски ножове

15.Aug.2018 | by: Цветан Петров

Какви са предимствата на комплекта кухненски ножове?

Комплектите кухненски ножове на производителя Swiss Q High Quality са не само с неотразим дизаин, но и остриетата са заточени с Швейцарска прецизност, така че да режат без проблем за дълго време! Те са лесни за поддрржане и удобни за съхранение поставени в в луксозната кутия с дискретна заключалка.

На вашето внимание Ножовете от Ннеръждаема Стомана Swiss Q High Quality. Този впечатляващ дори на пръв поглед комплект кухненски ножове съставен от пет висококачествени ножа и една ножица декорирани в ярки цветове направени от качественна стомана и със специално покритие. Изключително удобни за използване, и поддръжка благодарение на ергономичните си дръжки, виж тук.

На вашето внимание комплектът ножове с керамично покритие Swiss Q. Този впечатляващ дори на пръв поглед комплект кухненски ножове, съставен от пет висококачественият комплект кухненски ножове с керамичнио покритие и една  белачка  са не само с атрактивен цветен дизайн, но и изключително ергономични което ги прави удобни за работа, виж тук.
Решението за керамичното покритие ги прави лесни за подръжка, като имат в същото време здравинвта на метален нож.

Коплектите кухненски ножове Swiss Q са подарък мечта за всяка кухня.

Защо да поръчате комплект кухненски ножовете от сайта на Топ Селър?

Oнлайн магазинът Топ Селър предлага едни от най-продаваните онлайн стоки в България. Екипът ни подбира качествени продукти от добри световни доставчици и ги предлага на конкурентни пазарни цени! Top Seller поддържа добро съотношение между качество, практичнос и добра цена, при това на нужното ниво на услугата!

Как да поръчаме на сайта Топ Селър?

За да имате този кухненски  ножове е нужно само да посетите раздела кухня на нашият саит и от там да поръчате. Там ще намерите още и богато разнообразие от стоки в области като, за вас дами, електроника, дом и градина, аксесоари за автомобила, спорт и свободно време, които са сред най-търсените в европейски и световни сайтове за електронна търговия радващи се на огромно посещение!

За да усетитеи и вие атмосверата на световната интернет търговия пазарувайте от Oнлайн магазин Top Seller, а и поръчайки си някоя от предлаганите стоки тук ще задоволите и някоя от своите потребности! Така ще се почувствате по специални или пък може просто да споделите какво сте видели на сайта със свои приятели!

На сайтани може да посетите също и:

– раздел за вас женни;
– раздел за дома ;
– раздел подаръци;
– раздел спорт и свободно време;

Доставка и плащане при пазаруване от Топ Селър!

При заявка наш служител ще се свърже с вас при необходимост. Стоката е с фабрична опаковка гарантираща нейната цялост и функционалност

Вие получавате вашата стока с право на праглед и проба . Ползвате куриерската услуга наложен платеж до офис/адрес за 24 часа до населени места с офис( без такъва по график на куриера)

Ние имаме даговор с ЕКОНТ доставка до офис – 4.04лв, а до адрез – 6лв при тегло на пратката под – 1кг!

За нас всяко посещение на сайта ни TopSeller.bg. е гарант че вървим в правилната посока, а на регистриралите се благодарим за подкрепата!


TopSeller си партнира с:


© 2019 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD