Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Грим

Грим

В секцията за гримирането на разделът ни всичко за жените ще намерите уреди и аксесоари, които ще ви улеснят в козметичните грижи за гримирането на вашето лице!

За да ви улесним в съхранението на вашите продукти за гримиране, ви  предлагаме органайзери за грим с раалична големина и дизаин според вашият вкус и потребности, с които винаги лесно ще намирате това, което ви е необходимо.

Ще ахнете, като видите невероятния продукт от Pretty U. Tова е комплектът от 24 четки за грим Pretty U Той е практичен, удобен и си има всичко, от което се нуждаете, за да извършите необходимите  маниполации в домашни условия за вашето гримиране! Комплектът Pretty U включва четки за грим и апликатори за поставяне на компактен грим, пудра, сенка за очи, червило, руж и други необходимости, за да нанесете грим на лицето си!

Glam органайзер за гримове от Home Nail Salon. Той би събрал всичките ви продукти за грим на едно място и те ще са винаги лесни за намиране. Glam Oрганайзерът има разделители, специално направени за  материали, като червила, сенки, ружове, парфюми, четки и др. Този Glam Oрганайзерът за Гримове е с въртяща се на 360º система и подвижна тавичка, която ви позволява да намерите който и да е продукт за грим когато ви трябва, бързо и удобно.

Уреда за почистване на лице Sauna Mr Mist Ionic Steamer е разработен за козметична процедури за почистване на лицето. Идеален за постигане на здрава и хармонирана кожа. Неговата йонна технология и ефектът на парата имат много благоприятно действие за кожата на лицето, като спомагат за отваряне на порите, за да се почистят, което значително намалява появата на черните точки и е необходим за почистване на лицето след сваляне на грима!

Какви предимства ще ползвате, ако поръчате от TopSeller.? Екипът се старае да подбира качествени принадлежности за  козметика  на лицето ви, от добри световни доставчици и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарант за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Продуктите, които са със сезонен хратрактер се предлагат на клиентите поне месец преди настъпване на сезона. Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилегията да се възползват от някои допълнителни бонуси поръчайки си от разделът ни за грима,  като купон за отстъпка, безплатна доставка, стока с по-късна доставка и значително по-ниска цена при определени условия!

Условията за тези бонуси  може да намерите на сайта ни!

TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD