Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Масажори за тяло

Масажори за тяло

На много от работещите в офис пред компютър цял ден, обездвижването се отразява зле! Много от тях страдат от болки в кръста или гърба, а често нямат време за спортуване или масаж, за които си е нужно и допълнително средства.

Електрическите масажори са едно от добрите решение на проблема, дори и цената им понякога да е под себестойността на един масаж. Вие можете да ги намерите във всевъзможни разновидности, като могат да бъдат във вид на руло или възглавница, като масажори за тяло или пък масажори за стъпала, или пък такива, които са комбинирани и вие можете да използвате различни преставки за цялото тяло. Наборът от масажори, които ви предлагаме ние са и добро решение за подарък, тъй като няма да са излишни на този, който ги подарявате, та нима няма тяло, което да не се нуждае от релакс в края на работният ден!.

В нашата секция масажори може да намерите богата гама масажори, които са за масаж на различни части на тялото:
Йога Масажор – YOGA ROLL BTK е идеален за разтягане, тъй като позволява преодоляването на среса и подобрява циркулацията на тялото. Масажът му от вибрации е много добър за гърба, кръста, врата, бедрата, мускулите и сухожилията. Масажорът работи с 2 батерии тип АА. Приблизителни размери диаметър 11см и височина 36см .

Масажор за Шияцу Масаж – RELAX CUSHION PRO е изключително подходящ за отпускане и масажирането на врата, гърба, прешлените и краката.Той е изключително ефективен. Разполага с 8 ергономични глави, въртящи се в две посоки за масажиране на желаните зони чрез топли и приятни кръгообразни движения. Направен от качествени материали. възможност за активиране/деактивиране на функцията за затопляне, за избор на нивото на интензивност на масажа. Работи на две нива. Дръжки с велкро за натиск върху избраната зона. Използва адаптер за 100-240 V и към запалка на автомобил на 12 V. Мощността на масажора е 24 W. Има компактни размери!

Плюшен Масажор за Крака – FLUFFY MASSAGER  Всичко, което трябва да направите, е да се настаните удобно и да оставите този уред за масаж и затопляне на краката да свършни останалото. Благодарение на меката му материя, ще се чувствате прекрасно, докато се наслаждавате на масажа, предлага се розов и кафяв вариант.

Масажор за Врат и Тяло RELAX ROLL-OVER представлява масажираща възглавница с цилиндрична форма, позволяваща ви да масажирате всяка част на вашето тяло.Този масажорът е предназначен за масажиране на врата, гърба и други части на тялото. Той е вибромасажор и работи на батерии, а вибрациите активират кръвообръщението и отпускат масажираната област.

Масажор за Врат – NECK VIVE от Adore се поставя около врата. Той работи на батерии и за да започнете да се наслаждавате на този масажор за врат, просто изберете режим от дистанционното, който е подходящ за вас. Към комплекта получавате и зарядно за батерии!

Масажор за Тяло- Relaxa strap е така разработен, че може да масажира почти всяка част на тялото, като осигурява релаксиращ масаж с вибрации. Масажорът е с компактни размери, като посредством регулируемата лента (колан) може трайно да бъде пракрепен към желаната от вас област за масаж. Работи на батерии и има 2 различни степени на вибрация с по-дълга и по- къса дължина на вълната.

TopSeller.bg е онлайн магазин и предлага едни от най-продаваните стоки в България. Екипът се старае да подбира качествени продукти от добри световни доставчици и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарнат за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Продуктите, които са със сезонен хратрактер се предлагат на клиентите поне месец преди настъпване на сезона. Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилегията да се възползват от някои допълнителни бонуси, като купон за отстъпка( каква), безплатна доставка (кога), стока с по-късна доставка и значително по-ниска цена(колко) за повече подробности в страницата на TopSeller.bg

 

TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD