Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Маникюр

Маникюр

В секцията за Маникюра на разделът ни всичко за жените ще намерите уреди и аксесоари, които ще ви улеснят в правенето на вашият маникюр в дома, без да се налага да посещавате професионален салон за маникюр!

За грижите ви вашият маникюр да е винаги в перфектен вид ви предлагаме уреди, с които да улесните работата си по подготовката, оформянето, декорирането и сушенето на лака. С уредите и аксесоарите, които ще намерите при нас  работата ви по направата на вашият маникюр ще е просто удоволствие, а крайният резултат ще е с дизаин според вашият вкус и потребности!

Уред за Пилене на Нокти – Nailzel. С Тази електронна пила снабдена с LED светлината за по-добра видимост ще премахнете неравностите по ноктите и ще оформите вашият маникюр бързо и лесно, необходимо е само ноктите да се накиснат за няколко минути във вода, за да омекнат така крайният резулта ще е значително по добър, а след това този компактен уред ще свърши останалото!

Уред за Полиране на Нокти- Beauty Nail Set 4 с възможности за полиране до блясък. Благодарение на простата му и ефикасна система и трите сменящи се приставки – за грубо изпиляване, за полиране и за полиране до блясък. С този компактен и функционален електронен уред за маникюр, който ще може дори да вземете с вас слагайки го в дамската си чанта ще можете да постигнете професионални резултати!

С Декоратор за Нокти – Stamp Express вие ще имайте винаги декорирани маникюр. Благодарение на декоратора за нокти ще развихите въображението и креативността си, като ще декорирате маникюрът  си в свой собствен стил!

Уред за Сушене на Лак за Нокти – Тук вие имате една добро решение за пестене на време при сушене на лака, особено при декорация на вашият маникюр. Ползвайки технологията за сушене на лака ще постигнете на по-добри и по-трайни резултати в домашни условия.

Какви предимства ще ползвате, ако поръчате от TopSeller?  Екипът се старае да подбира качествени принадлежности и уреди  от добри световни доставчици и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарант за отлично съотношение между качество, практичност и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилегията да се възползват от някои допълнителни бонуси поръчайки си от сайта на Топ  Селър, като купон за отстъпка, безплатна доставка, стока с по-късна доставка и значително по-ниска цена! Повече за условията може да видите на сайта ни!

TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD