Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Условия за Ползване

Добре дошли в сайта в TopSeller.bg

 

Общи разпоредби

Моля внимателно прочетете внимателно тези общи условия, преди да използвате уеб сайта TopSeller.bg. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт и незабавно излезте от него.

 

Настоящите Общите условия, съгласно които “ПЕТРО КЕПИТАЛ ГРУП” ЕООД предоставя Услуги на потребителите си посредством Интернет магазина TopSeller.bg.

 

Собственост

TopSeller.bg, уеб сайтът, името, марката, домейна, файловете и кода на сайта, съдържането на сайта под формата на текстови,  визуални и мултимедиини материали, както и всички материални и не материални права и активи са изцяло собственост на “ПЕТРО КЕПИТАЛ ГРУП” ЕООД.

 

Общи практики

В работата си TopSeller.bg се стреми изцяло да бъде в услуга на своите клиенти, като им осигурява качествени стоки и услуги в съответствие с най-високите световни стандарти. При възникнали спорове или недоразумения в работата между TopSeller.bg и негови клиенти, TopSeller.bg поема ангажимента първо да потърси решение в изгода и на двете страни. При отказ на една от страните за приемане на взаимно-изгодно решение, ще влязат в сила следващите права и задължения на страните.

 

Тези условия обвързват всички потребители. Със посещението и използването на сайта TopSeller.bg вие гарантирате че сте съгласни с настоящите общи условия и сте длъжни да се събразявате с тях и да ги следвате като потребител и клиент.

 

Потребителски данни

Идентифициране на Потребителя с цел възпроизвеждане на изявлението му за приемане на Общите условия се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра TopSeller.bg IP адрес на потребител, и бисквитки, както и всяка друга информация. Тази информация се събира с цел по-лесното и ефективно използване на сайта от ваша страна, както и да гарантира по- лесно идетифициране и  защита на сайта от от потребители със желание да навредят на сайта.

 

Правила за използване на сайта

“ПЕТРО КЕПИТАЛ ГРУП” ЕООД  (наричан по-долу “Доставчик”), като създател и собственик на този уеб сайт TopSeller.bg ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този TopSeller.bg (наричан по-долу “Сайт”) само за лична употреба и с нетърговска цел, при условие че спазвате всички авторски права и съответните им означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани и публично разпространявани или раздавани с обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове и каталози е забранена, освен след изрично писмено разрешение от “ПЕТРО КЕПИТАЛ ГРУП” ЕООД. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде основание за възникване на съдебен спор.

 

Права и отговорности

Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции включително търговски и целеви. Задълженията на TopSeller.bg по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на предстаяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. TopSeller.bg не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този Сайт. TopSeller.bg има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели , като TopSeller.bg не поема отговорност да ги актуализира. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти , услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти. Ако имате въпроси относно условията за покупка на даден продукт или услуга породено неясно или непълно описание сте длъжни да се свържете с екипа на TopSeller.bg и да зададете своите въпроси. Вие сте длъжни да се уверете във всички условия на вашата поръчка, след което да предприемете стъпка по поръчването й.

 

Ограничение на отговорността

TopSeller.bg, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелсва за каквито и да е щети включително , но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт. В случай умишлено или не в следствие на използването на TopSeller.bg, или материали от него от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка оборудване или информация ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

 

Използване на софтуер

Наличният Софтуер , който е достъпен чрез публикувани препратки от този Сайт е под закрилата на авторското право и е собственост на съответните производители и/или техните доставчици и партьори. Използвайки сайта вие се съгласявате и с техните общи условия, затова сте длъжни да се запознаете и с тях.

 

Поверителност на информацията

TopSeller.bg не изисква получаването от вас конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Вие декларирате че изпращате доброволно информация за контакт до TopSeller.bg с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. TopSeller.bg може да използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти.

Ние не споделяме под никаква форма изпратената от Вас лична информация на трети лица.

 

Добър тон

Вие нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони на Република България. Вие нямате право да правите каквито и да е опити за измама срещу сайта, фирмата собственик, други потребители или други трети лица. TopSeller.bg запазва правото си да съдейства на органите на реда с цел установяване на виновните за всякакви законови нарушения и измами извършени посредством употребата на TopSeller.bg.

 

Препратки към други Web сайтове собственост на трети лица

Наличните препратките от този Сайт към Web сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези препратки, вие ще излезете от този сайт. TopSeller.bg не контролира тези сайтове на тези лица и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. По този начин TopSeller.bg по никакъв начин не налага и не препоръчва тези сайтове, нито информацията публикувана в тях. При посещението си в някои от тези сайтове, вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

 

Препратки към този Сайт

Вие Можете да създавате препратки към TopSeller.bg, но само ако те не накърняват цялостта на сайта, рейтинга  му в Google или имиджа сред клиентите на сайта.

 

Условия за препратки към TopSeller.bg.

Сайт с препратка към Доставка и начин на плащане трябва да отговаря на следните условия:    

* може да сочи към съдържание на TopSeller.bg, но не и да го копира;

* не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържание на TopSeller.bg;

* не трябва да посочва неявно, че TopSeller.bg налага или препоръчва него или продуктите му;

* не трябва да дава невярна информация за продуктите или услугите на TopSeller.bg

* не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи

 

Промяна на цени на стоки

TopSeller.bg има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, TopSeller.bg има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.

 

Търговски марки

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

 

Общи бележки

TopSeller.bg може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за вас.

 

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП TopSeller.bg  Ви предоставя свободно следната информация:    

* 1. името и адреса ни – “ПЕТРО КЕПИТАЛ ГРУП” ЕООД  , гр. София 1309 ул Зайчар 78, ДДС№ BG201408195

   * 2. основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт

   * 3. цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.

   * 4. стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките можете да видите в рубриката Плащане и Доставка, или преди и след завършване на вашата поръчка.

   * 5. Ние не таксуваме с никаква допълнителна стойност при използването на предоставените средства за комуникация с нас.

   * 6. Начините за Доставка са описани подробно в Доставка и начин на плащане.

   * 7. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответният данъчен документ.

 

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

 1. констатирани липси;
 2. дефекти на стоката;
 3. несъответствие с обявения размер;
 4. несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламацията се предявява до седем работни дни след закупуването на стоката. Стоката може да бъде върната в случай, че е запазен търговския й вид. Констатирани липси,счупени стоки или нарушена опаковка вследствие транспортирането на стоката се рекламират в присъствие на куриера, след което се съставя протокол за липси, повреди или протокол за брак. В случай, че тези нередности не са установени в присъствие на куриера, рекламацията няма да бъде уважена!

 

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

 1. възстановяване на заплатената сума;
 2. заменяне на закупената стоката с нова;
 3. възтановяване на част от платената сума

 

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

 

 В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия  по чл.55 от ЗЗП:

 1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, не липсват части от комплектовката).
 2. Не са налице никакви следи от употреба повреди, причинени от неправилна употреба.
 3. Запазен е вида и цялостта на оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

 

Всички стоки, закупени от сайта на TopSeller.bg , се изпращат с куриерски служби. За всяка загуба или нарушение целостта на стоката по време на доставката е отговорна единствено куриерската служба. С подписването на разписката за приемане на стоката, Вие потвърждавате, че сте получили стоката във вид, количество и качество, което отговаря на поръчката Ви към TopSeller.bg.

При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи.

При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

ИЗЧЕРМАНИ НАЛИЧНОСТИ

Електронен магазин www.TopSeller.bg не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.

В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул в срока, в който сме ви обещали + един работен ден, но не по рано а вие сте платили за него, може да ни уведомите писмено че желаете да ви възтановим парите, и ние ще го направим в рамките на един работен ден.

 

Предложения

TopSeller.bg е отворен към всякакви коментари относно Вашия опит при разглеждането и пазаруването от неговия сайт, както и Ваши предложения относно подобряването на съдържанието, конструкцията или други елементи на сайта. Всякакви коментари, идеи и предложения относно съдържанието, програмирането или каквото и да е, отнасящо се до този сайт ще бъдат считани като собственост на “ПЕТРО КЕПИТАЛ ГРУП” ЕООД  и “ПЕТРО КЕПИТАЛ ГРУП” ЕООД  ще има правото да използва, разпространява, да развива и продава такива идеи и предложения без изричното съгласие на техния автор – във всякакъв вид, форма и технология позната сега или в бъдеще и приносителят се отказва от всякакви искове за права върху тези идеи и предложения сега и за в бъдеще.

 

Заключителни разпоредби

Настоящите общи условия влизат в сила от 01.07.2017 и са неразделна част от договора (сделката) между “ПЕТРО КЕПИТАЛ ГРУП” ЕООД и вас за използване на сайта и правене на покупка от него. Ври възникване на спор който не може да бъде решен в името на добрата воля на страните вие се съгласявате че съдебните производства ще се водят в компетентния съд в град София.

 

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата в Контакти – e-mail  и телефони.

TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD