Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

SHAKA PHONE ХЕНДСФРИ РЪКАВИЦИ

Продукт №: E237 / Остават: броя
Цена: 19.99 лв. 49.99 лв. ( Очаквана доставка при Вас: 03.03.2020 ) Доставка: 5.4 лв. (до офис на) Еконт Експрес
За контакт: 087 88 15 051
Количество:
Може да върнете не използваният продукт след преглед ако не отговаря на описанието!

Запознайте се с иновативният продукт Shaka Phone хендсфри ръкавиците ! Те са  удобни и лесни за използване! На пръв поглед изглежда като чифт обикновени зимни ръкавици, но всъщност е чифт удобни блутут ръкавици, снабдени със слушалки и микрофон, които са вградени в пръстите. С ръкавиците можете да говорите по телефона и не е нужно да сваляте ръкавиците, като предпазвате ръцете си от студа. Освен това, Shaka Phone Хендсфри Shaka Phone Хендсфри Ръкавиците са съвместими с всички блутут телефони и са специално създадени за потребители с устройства с тъчскрийн (100% съвместини със смартфони, като iPhone, Android, Windows, BB). Те са направени от мек материал, който е подходящ за такава употреба. Благодарение на напредналата им технология, върховете на пръстите са чувствителни на допир и можете да ги използвате за всяка функция на мобилния ви телефон и няма нужда да ги сваляте.

Характеристики на продукта:
– състав: 84% акрил, 10% спандекс, 6% фибри, 2,1% полиестер, 2,1% памук, 1,8% други фибри;
– растояние на действие 10 м;
– време за зареждане 1,5 ч.;
– режим на готовноста на батерията 30 часа;
– време за разховори 12 часа;
– химическо чистене;

Поръчайте от Топ Селър хендсфри ръкавиците с тях ще може да говорите по телефона само с един жест  и не е нужно да сваляте ръкавиците и можете да предпазвате ръцете си от студа! Освен това, Shaka Phone ви защитават от вредните излъчвания на мобилните телефони. Хендсфри ркавиците са съвместими с всички блутут телефони и са специално създадени за потребители с устройства с тъчскрийн! Тези топли и удобни хендсфри ръкавици не надраскват и не повреждат диспея на устройството.

Вие може да сте един от първите които говорят по телефона от ръкавиците си, а той да е някъде в джоба или чантата ви! Поръчайте ги сега!TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD