Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Спортни Стоки

Спортни Стоки

В разделът спорт на сайта ни ще видите спортни стоки и аксесоари за свободното време! Те са така подбрани, че отдавайки се на ежедневното си спортно занимание, което се провежда в зала или на открито с продължителност час или два, да се чувствате по-комфортно и нищо дане ви липсва! Така вие ще има къде да сложите най- необходимото, ключове, документи, някой лев и телефон на сигурно място. Ще сте по-мобилни и ще извършвате мониторинг на случващото се с вас по време на натоварване! С предложенията на Топ Селър вие ще поддържате необходимият тонус, ще подобрите здравословното си състояние!

Какви стоки има  в секция спортни стоки и аксесоа на сайта Топ Селър?

Имате нужда от това да посещавате фитнес залата, или просто да се разхождате в парка. Най-големият проблем е, че трябва някъде да поберете най- необходимото ви, клчове, документи телефон и необходимите ви за случая пари или карти! Нашето предложение от раздел спортни стоки е джоб за спорт или сак за спорт. Те са с компактни размери направени от подходяща материя и надеждно закрепване към тялото! С тях всички ваши най-необходими принадлежности са на сигурно място с вас!

Нуждаете се  от допълнително натоварване докато се занимавате със спорт в парка, правите крос или по-забързано ходене,  предложението ни  е тежести за китки и глезени. Тези тежести са изработени от подходяща за целта материя и посредством велкро лепенки се прекрепят по ваше желани към китки или глезени. С теглото си от по 0,5 кг те ще натоварят желаната от вас област по време на спортни занимания

При нужда от релакс в  домашни условия  ви предлагаме йога масажор и масажор за тяло и врат, с който може да разпускате в къщи след дълги и уморителни дни, или пък да извършвате някякво по – целенасочено спортно занимание!

За да сте по мобилни по време на спортни занимания или разходка в свободното си време – смарт часовник с  блутут  BT110 и функция спорт.  Технологията ви позволява да получавата повиквания и съобщения и изпращате такива по време на вашето спортно занимание без да вадите смартфона от джоба си. Часовникът, който е с тегло  само 41 гр  има и  функции за спорт, хронометър, крачкомер, алтиметър, които ще са полезни за мониторинга на натоварването ви и функция барометър предупреждаваща ви за предстоящо влошаване на времето!

При по-продължителни разходки или спортно занимание в свободното си време човек се нуждае и от вода за тази цел ви предлагаме иновативната спортна стока, бутилка за вода с филтър – Only H2O!  С тази бутилка изработена от специални материяли за многократна употреба и вместимост 0.55л вие не само ще си носите вода по време на спортни занимания или разходк, но при необходимост ще може и да си налеете от чешмата в парка без да се претеснявате за качеството на водата, защото карбоновият филтър ще я пречисти, а вие ще може да пиете толкова колкото ви е необходимо!

Екипът на TopSeller се старае да подбира за вас качествени спортни стоки за заниманията  в свободното ви време от добри световни доставчици и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарант за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставени с отлично обслужване!

Регистриралите се на нашият сайт ще имат привилегията да се възползват от някои допълнителни бонуси поръчайки си спортни стоки от сайта на Топ Селър, като купон за отстъпка, безплатна доставка, стока с по-късна доставка и значително по-ниска цена! Повече за условиятя може да видите на сайта ни!

TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD