Тотална разпродажба!

Цени на вносител!

Всичко за Жените

Всичко за Жените

В нашата секция всичко за женните може да намерите богат набор от стоки, които  да ви помогнат да се чувствате по-здрави и по-красиви без да посещавате професионален салоните и губите излишно време. За по- голямо олеснение и прегледност сме ги обособили в следните раздели, ГРИМ, МАНИКЮР, ПЕДИКЮР, и МАСАЖОРИ.

С нашият раздел грим от секцията ни всичко за жените сме се постарали да ви предложим няколко уреди, като сауна за лице от Mr Mist или принадлежности, които се надяваме да внесат ред пред огледалото ви! Това ще стане с големият Glam Organizer за грим в който е предвидено място за всичко от грим и лак до принадлежности като четки тампони за грим и др. Малкият органаизер призма който е по- компактен и има място за най необходимото. Тук също ще           намерите и комплект четки и други принадлежности за грим на марката Pretty U, с които се надяваме             да отговорим на потребностите и на най-претенциозните дами в областа на гримирането!

В раздейът ни маникюр от секцията ни всичко за жените ще намерите много решения в грижата ви за красотата на вашите ръце и това маникюрът ви да е винаги на ниво! Тук ви предлагаме Уредите за оформяне и полиране на вашите нокти Beauty Nail Set, декоратора Stamp Express, сушилнята за лак и други!
Посещавайки разделът ни ПЕДИКЮР от секцията ни всичко за жените вие ще намерите уреди и комплекти, с които ще е възможно да се погрижите за здравето и красотата на вашите крака. Използвайки ексфолиращата чехлата за баня ще почистите и масажирате вашите ходила, или уредът Mini Pedi Pro Silk с който ще накарате краката ви да изглеждат като от коприна! За оформяне на ноктите на краката си може да ползвате уредът Nailzel

За вашият релакс след тежкият и продължителен ден в разделът масажори от секцията ни всичко за жените сме подбрали за вас няколко масажора които намират най широка употреба:
Йога масажор – YOGA ROLL BTK е идеален за разтягане, той помага за преодоляването на стреса. Масажоръту от вибрации е много добър за гърба, кръста, врата, бедрата, мускулите и сухожилията.
Масажор за шияцу масаж – RELAX CUSHION PRO е изключително подходящ за отпускане и масажирането на врата, гърба, прешлените и краката.. възможност за активиране/деактивиране на функцията за затопляне, за избор на нивото на интензивност на масажа.
С плюшеният масажор за крака – FLUFFY MASSAGER  трябва да  се настаните удобно и да оставите този уред за масаж и затопляне на краката да свършни останалото!
Масажор за тяло- Relaxa strap е така разработен, че може да масажира почти всяка част на тялото, като посредством регулируемата лента (колан) може трайно да бъде пракрепен към желаната от вас област за масаж с вибрации!

TopSeller.bg е онлайн магазин и предлага едни от най-продаваните стоки в България. Екипът се старае да подбира качествени продукти от добри световни доставчици и да ви ги предоставя на най-добрите пазарни цени! Top Seller е гарнат за отлично съотношение между качество, практичнос и добра цена предоставено чрез отлично обслужване!

Продуктите, които са със сезонен хратрактер се предлагат на клиентите поне месец преди настъпване на сезона. Регистриралите се на нашият сайт клиенти ще имат привилагията да се възползват от някои допълнителни бонуси, като купон за отстъпка, безплатна доставка, стока с по-късна доставка, но значително по-ниска цена!

За да сте винаги в крак с тенденциит на световната онлайн търговия се регистрираите на страницата на електронен магазин Top Seller. Без да сме досадни с нашият бюлитин переодично ще ви осведомяваме за новостите излизащи на саита ни и кога ще имаме предстояща доставка. Така вие може да направите вашата заявка предварително, като ще сте сред първите притежатели на новите стоки и то на цена която неможе да  получите при заявка с незабавна доставка по обясними причини

TopSeller си партнира с:


© 2020 TopSeller.bg - представляван от: Pettro Capital Group LTD